Volg ons op social media!

Ook genieten van onze taarten of cupcakes?

Plaats dan nu een bestelling want we zijn al snel volgeboekt!

Bestelling plaatsen

" Super vriendelijke, betrokken team, goede service en heerlijke producten!"

Bekijk hier alle reacties van onze klanten!

Waarom werkt Taartjes Toko met crèmevullingen?

  • Het is een luxe taart! Show het mooi op tafel! Zonde om het te moeten verstoppen in je koelkast!
  • De koelkast droogt je lekkere zachte biscuit sneller uit.
  • Het kan heel onhandig zijn wanneer er geen plek is in je koelkast..bijv een 3 laags taart! Buiten dat, wellicht bewaar je wel sterk ruikende etenswaren wat je taart kan beïnvloeden! 
  • Fondant is zeer gevoelig voor temperatuurswisselingen, een 'zwetende' taart is niet zo erg maar eet niet lekker!
  • Ook kunnen je mooi gekozen decoraties inzakken wanneer ze uit een koude koelkast in de warmere buitenlucht komen.

Maar de voornaamste reden waarom wij geen ingrediënten willen gebruiken zoals slagroom, is het grote risico op bederf. 
Zeker wanneer je weet dat taart decoreren vaak minstens 5 tot 8 of zelfs 12 uur tijd in beslag kan nemen. En de taart dan maximaal een half uur uit de koelkast 'mag'. 
De taart moet dus continue koel genoeg blijven wil je de houdbaarheid kunnen garanderen.

A. Dit werkt onprettig 
maar B. De temperatuur blijft dus schommelen, slagroom is gevoelig voor bederf! En C. Vooral in de zomerperiode is dit risico nog hoger!

"Waarom doen anderen dit dan wel? Ik laat mijn slagroomtaart ook altijd makkelijk een uurtje op tafel staan"

Geen idee, maar wij willen liever geen onnodige risico's nemen :)