Volg ons op social media!

Ook genieten van onze taarten of cupcakes?

Plaats dan nu een bestelling want we zijn al snel volgeboekt!

Bestelling plaatsen

" Super vriendelijke, betrokken team, goede service en heerlijke producten!"

Bekijk hier alle reacties van onze klanten!

Bruidstaarten

Jullie bruiloft! DE dag dat alles perfect moet zijn, de dag dat alles soepeltjes verloopt en jullie zelf geen omkijken hebben naar alles wat geregeld moet worden.

Een bruidstaart is dan ook vaak het pronkstuk van de dag.

Het aansnijden, elkaar misschien wel een hapje geven en proosten met jullie dierbaren. Taartjes Toko voelt zich enorm vereerd als wij deel mogen uitmaken van deze speciale dag.

Maar wat, hoe en waar te beginnen?
 Aangezien jullie taart iets heel persoonlijks is, is het om deze reden niet mogelijk zomaar een prijsopgave te geven zonder dat het ontwerp is gemaakt. Er zijn vele factoren die kunnen meespelen in de prijs. Willen jullie taart van biscuit of juist cake? Komen er 2/3/4 of 5 lagen? En komen er suikerbloemen op of een leuke topper? 
De prijs ligt vaak tussen €8,75 en bijvoorbeeld €12 per persoon. 

Aansnijtaarten worden geregeld erbij besteld wanneer er vele gasten zullen mee eten, dit zijn taarten die in kleur van de bruidstaart en simpel worden afgewerkt. Het is gebruikelijk dat deze bijv al vooraf door het personeel ( bijv in de keuken) wordt aangesneden en op de bordjes worden gelegd. Wanneer de Bruidstaart wordt aangesneden en er mooie kiekjes zijn gemaakt, kan het personeel snel alles uitdelen en hoeven niet alle gasten te wachten bij de bruidstaart tot deze helemaal is opgesneden. 
Omdat deze aansnijtaarten verder geen afwerking hebben en niet voor het oog zijn, ligt het tarief hier een stuk lager als de bewerkte bruidstaart. Dit kan flink schelen in de kosten en de totale prijs per persoon omlaag halen. De prijs hiervan is €6 pp. 

Al met al een heleboel keuzes! Taartjes Toko denkt graag met jullie mee en kan diverse opties aanbieden. Om aan alle wensen te kunnen voldoen streven wij naar een persoonlijk en goed contact, zodat het ontwerp tot in de puntjes verzorgd kan worden. Hebben jullie al ideeen? Laat het ons weten!

Wij raden het aan om bij ons op een proeverij te komen, samen zelf combinaties maken en proeven totdat je de juist smaak te pakken hebt! Dit gezellig onder het genot van misschien wel een lekker kopje thee! Neem contact met ons op om een afspraak te maken! Via de mail kunnen wij ons informatie document doorsturen over diverse soorten proeverijen.

Het is ook mogelijk een proefbox bij ons op te halen, proef samen thuis en bespreek het daarna telefonisch met ons door. 

*Bruidstaarten worden altijd bezorgd en opgebouwd op locatie, dit brengt ook kosten met zich mee. Wij rekenen €0,50 per gereden km ( heen en terug) met een startarief van €7,50

 

 

BEKIJK ONZE INSTAGRAM ACCOUNT VOOR FOTO'S TAARTJESTOKO_WEDDING

 

                                                                                     16807450 1184468811669101 6911994172206857755 n