Volg ons op social media!

Ook genieten van onze taarten of cupcakes?

Plaats dan nu een bestelling want we zijn al snel volgeboekt!

Bestelling plaatsen

" Hele goede service, luisteren echt naar wat je wensen zijn en wat was de taart mooi en vooral erg lekker! Zeker een aanrader!"

Bekijk hier alle reacties van onze klanten!

Bruidstaarten

Jullie bruiloft! DE dag dat alles perfect moet zijn, de dag dat alles soepeltjes verloopt en jullie zelf geen omkijken hebben naar alles wat geregeld moet worden.

Een bruidstaart is dan ook vaak het pronkstuk van de dag.

Het aansnijden, elkaar misschien wel een hapje geven en proosten met jullie dierbaren. Taartjes Toko voelt zich enorm vereerd als wij deel mogen uitmaken van deze speciale dag.

Maar wat, hoe en waar te beginnen?
 Aangezien jullie taart iets heel persoonlijks is, is het om deze reden niet mogelijk zomaar een prijsopgave te geven zonder dat het ontwerp is gemaakt. Er zijn vele factoren die kunnen meespelen in de prijs. Willen jullie taart van biscuit of juist cake? Willen jullie aansnijtaarten? Komen er 2/3/4 of 5 lagen? En komen er suikerbloemen op of een leuke topper? 
De prijs kan varieren tussen €5 en bijvoorbeeld €10 per persoon.

Al met al een heleboel keuzes! Taartjes Toko denkt graag met jullie mee en kan diverse opties aanbieden. Om aan alle wensen te kunnen voldoen streven wij naar een persoonlijk en goed contact, zodat het ontwerp tot in de puntjes verzorgd kan worden. Hebben jullie al ideeen? Laat het ons weten!

Wij raden het aan om bij ons op een proeverij te komen, samen zelf combinaties maken en proeven totdat je de juist smaak te pakken hebt! Dit gezellig onder het genot van misschien wel een lekker kopje thee! Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Bruidstaarten worden altijd bezorgd en opgebouwd op locatie, binnen een straal van 25km is dit kosteloos.

Kosten van een proeverij worden verrekend bij het plaatsen van een bestelling.

 

                                                                                     16807450 1184468811669101 6911994172206857755 n