Volg ons op social media!

Ook genieten van onze taarten of cupcakes?

Plaats dan nu een bestelling want we zijn al snel volgeboekt!

Bestelling plaatsen

" Super vriendelijke, betrokken team, goede service en heerlijke producten!"

Bekijk hier alle reacties van onze klanten!

Over mij

Hoi! Ik ben Fallon, 38 jaar, moeder van 2 jongens en vrouw van een lieve man.
 
Ik heb er altijd al van gehouden om creatief bezig te zijn, dansen, zingen maar hou ook tekenen, boetseren, schilderen, van bakken en koken. Fondanttaarten maken bleek voor mij dan ook de perfecte combinatie. Het is van hobby tot passie uitgegroeid en ik vind elke taart weer een uitdaging! 


De buitenkant van de taart is voor mij net zo belangrijk als de binnenkant, ik hou van een goede smaakbalans maar ook het mondgevoel. De ingredienten en producten die ik gebruik zijn dan ook speciaal uitgekozen om de taart zowel van binnen als buiten compleet te maken.

Een taart van Taartjes Toko is niet mierenzoet en bevat geen vette boterige cremes. Maar is wel lekker zacht en luchtig en altijd gemaskeerd met ganache onder een dun laagje fondant. Hiernaast bevat het design altijd oog voor detail.

Heb je vragen? Stel ze dan gerust, ik denk heel graag met je mee!

 

IMG 5373

  

Als laatst wil ik nog even Shelly Hereman van www.brandnew-media.nl bedanken voor het fantastische werk wat ze heeft verricht; namelijk het design van het logo, de visitekaartjes en de website. Zij heeft het helemaal ontworpen, precies zoals ik in mijn hoofd had zitten! Kanjer!

.XOXO