Volg ons op social media!

Ook genieten van onze taarten of cupcakes?

Plaats dan nu een bestelling want we zijn al snel volgeboekt!

Bestelling plaatsen

" Hele goede service, luisteren echt naar wat je wensen zijn en wat was de taart mooi en vooral erg lekker! Zeker een aanrader!"

Bekijk hier alle reacties van onze klanten!

Taarten & Sweets

Wij zijn van mening dat fondanttaarten nou eenmaal niet “zomaar” taarten zijn maar echt een luxe lekkernij! Wij streven er dan ook naar om tijdens het eten van onze taarten, jou het luxe gevoel te kunnen laten beleven. 

Wij maken gebruik van producten en ingredienten van hoge kwaliteit, dit kun je zien maar ook proeven!

De taarten bestaan uit een mooi hoog gebakken luchtig biscuit, bereid zonder boter waardoor het licht valt en goed past bij de zoetere vulling en het fondant. Ons recept is lekker zacht en vooral Niet zoet.
Voor cupcakes en 3D taarten gebruiken we een lekker luchtig cake recept, dit valt iets zwaarder dan biscuit maar is steviger voor een gaaf 3D ontworpen taart.

Wij kiezen bewust voor vullingen die buiten de koelkast bewaard kunnen blijven, zo kan de taart altijd mooi op tafel geshowd worden. Het zou zonde zijn als de taart in de koelkast moet worden verstopt! Onze taarten worden met veel oog voor detail gemaakt en over het algemeen kun je stellen dat het 5-12 uur tijd in beslag kan nemen om je taart zo persoonlijk en uniek mogelijk te maken.
Ook loopt de taart geen risico op bederf tijdens het decoreren en temperatuurverschillen van het in en uit de koelkast halen.

Elke taart wordt royaal gevuld met een lekkere luchtige cremevulling en bijvoorbeeld een confiture naar keuze. Om mooie rechte en stevige strakke taarten te creeeren, maskeren wij de taarten altijd af met een witte ganache. Dit gecombineerd met een heel dun laagje Callebaut fondant, van zeer goede kwaliteit. Deze is dan ook heerlijk neutraal van smaak

Alle taarten worden netjes afgewerkt op een mooie met fondant beklede cakedrum met een satijnen lintje.

Wij bewaren je taart altijd in de koelkast. En is na het aansnijden nog goed houdbaar ( mits verpakt). Ook kun je de taart prima tot 3 maanden invriezen.

Taart

1 laags is mogelijk vanaf 15 personen

2 laags is mogelijk voor 18 of 25 personen

3 laags is mogelijk voor 30 of 36 personen

4 laags is mogelijk voor 43, 50 of 62 personen

Afhankelijk van de hoeveelheid en inhoud van de decoratie wordt de prijs bepaald. 
Dit is altijd inclusief de (luxe) vulling en 1 taarttopper ( bijvoorbeeld een geboetseerd figuurtje/een simpele bloem/grote strik of geprinte afbeelding) met bijbehorende decoratie.

 Cupcakes


Cupcakes zijn vanaf 12 stuks en per 6 bij te bestellen. De prijs is afhankelijk van de decoratie. In combnatie met taart is de minimale afname 6 stuks.
Dit is een luchtig en smeuig recept en lekker met een toef creme. 


Koekjes, cakepops en minicupcakes


Simpel gedecoreerd zijn deze te bestellen per 15 stuks. In combinatie met taart of cupcakes is een mindere afname mogelijk.
Vraag naar de mogelijkheden voor diverse combinaties als aanvulling op je candytable.