Volg ons op social media!

Algemene voorwaarden

Taartjes Toko 
Rabarberstraat 34
2563 RM Den Haag 

KVK: 63240610
BTW: NL001795360B93

 

Algemene voorwaarden 2023 :

Ivm Corona maatregelen, passen wij uiteraard alle hygienische maatregelen toe. 

Wij denken graag mee ivm de Corona maatregelen om je besteling te verplaatsen wanneer er bijv geen mogelijkheid is om je feestje te vieren. Echter zijn wij een eenmanszaak en vragen wij ook om begrip en steun in deze tijden. Vandaar dat wij u kosteloos kunnen verplaatsen met behoud van de bestelling of de waarde daarvan. Je kunt het bedrag verdeeld over een jaar/of langer uitspreiden en bijv verdelen over meerdere gelegenheden. Het mag ook gebruikt worden voor de verjaardag een jaar later. Zie het kopje over Annuleren.

Zolang wij geen restricties hebben van de overheid als bedrijfzijnde, kunnen wij gewoon leveren wat bestelt is. Om deze reden zullen wij ook geen annuleringen met recht op teruggave van geld aannemen, wanneer deze buiten onze termijn voorwaarden wordt aangevraagd. 

Bestellen:

 • Bestellingen plaatsen kan in principe 24 uur per dag en 7 dagen in de week op www.taartjestoko.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( Niet via instagram en whatsapp, uiteraard mag informatie altijd via diverse kanalen opgevraagd worden )
 • Wij raden het aan minimaal 6-8  weken vantevoren te bestellen, de agenda is snel volgeboekt. Vermeld alvast de datum, het aantal personen, wens qua design en voorkeur voor smaak, ook graag de voorkeur van ophaaltijd op zn vroegst en op zn laatst. U kunt altijd foto’s en ideeen ter inspiratie bijvoegen.
 • Taartjes Toko doet haar uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren.
 • Voor spoedbestellingen kunt u Taartjes Toko altijd telefonisch of per mail informeren naar de mogelijkheden. Hiervoor gelden wel andere betalings- en prijsvoorwaarden.
 • Bruidstaarten dienen minimaal 3 maanden vantevoren besteld te worden.
 • Heb je informatie opgevraagd en wil je de bestelling plaatsen, dan zullen wij altijd vragen je wensen via de mail door te sturen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Dan staat je order niet definitief gepland! Neem dan gauw contact met ons op!

Betalen:

 • Na ons persoonlijke contact stuurt Taartjes Toko een bevestigingsmail met alle gemaakte afspraken zoals design, smaak, prijs en afhaal/leverdatum. Deze afspraken zijn bindend. Hierin vind je een betaallink.
 • Uw bestelling is pas 100% definitief wanneer Taartjes Toko een aanbetaling van tenminste 50% of het gehele orderbedrag heeft ontvangen. U dient het resterende bedrag uiterlijk 2 weken vooraf per bank te voldoen. Deze datum zult u ook terugvinden in de bevestigingsmail.
 • De eventuele aanbetaling dient u binnen 3 dgn te voldoen. Doet u dit later, dan behoudt Taartjes Toko zich het recht andere bestellingen aan te nemen, uw reservering zal dan komen te vervallen.
 • U kunt spoedbetalingen alleen voldoen via onze betaallinks van Mollie payments, hier komen wel €0,50 administratie/transactie kosten bij. Mocht u in het bezit zijn van een ING bankrekening, dan kunt u de betaling direct zelf overmaken. Andere bankrekeningen ontvangen wij niet op dezelfde dag en zullen hier ook niet mee akkoord gaan. Printscreens zijn voor ons niet voldoende. 
 • Taartjes Toko beschikt niet over pin apparatuur.
  Voor bedrijven die met ons samenwerken hebben wij andere algemene voorwaarden.

Annulering:

 • Tot 21 dagen voor de leverdatum wordt 50% van het orderbedrag minus €50 reserveringskosten teruggestort. Eventuele gemaakte kosten zoals ontwerp design/communicatie/speciale of extra inkoop middels manuren, zal Taartjes toko ook in rekening brengen. Hierna is restitutie van maximaal 50% van het orderbedrag niet meer mogelijk. Heeft u het gehele bedrag al voldaan, dan is ook alleen 50% van het orderbedrag minus eerdere genoemde kosten mogelijk terug te storten. 
 • Grote bestellingen vanaf 50 personen  ( totaal van taart en eventueel andere zoetigheden) kunnen tot 8 weken voor de leverdatum geannuleerd worden, uw aanbetaling wordt minus  €75 euro reserveringskosten terug gestort+ eventuele gemaakte kosten. Heeft u het gehele bedrag betaald, dan is ook alleen 50% van het orderbedrag minus eerder genoemde kosten terug te storten. Hierna is restitutie van de 50% van het orderbedrag niet meer mogelijk. Wij storten binnen 30 dagen uw aanbetaling terug. Indien de datum langer als 4 maanden is vastgehouden middels een betaling, wordt maximaal 50% van het orderbedrag minus kosten terug betaald. In geval van overlijden of ernstige situaties zijn andere opties bespreekbaar.
 • Wilt u aanpassingen doen wbt het design, dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Taartjes Toko doet altijd haar uiterste best mee te denken of oplossingen te zoeken, wijzigingen kunnen tot 14 dagen voor de leverdatum worden doorgegeven. Het is niet mogelijk uw order te verkleinen wanneer u al akkoord bent gegaan met de factuur en heeft betaald. Wel is het mogelijk extra bij te bestellen. 
 • Taartjes Toko bied u een tegoed aan, wanneer u de bestelling verplaatst, deze is in elk geval 1 jaar geldig, langer is bespreekbaar. 
 • Verplaatsen van de orderdatum is alleen mogelijk mits onze agenda dat toelaat.

Aansprakelijkheid:

Allergieën:

 • Taartjes Toko maakt gebruik van producten als cacao, melkeiwit, lactose, tarwe, melk, soja, noten, gluten en maïs. Taartjes Toko is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

Onmacht:

 • Taartjes Toko is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal Taartjes Toko eerst proberen een voor u passende oplossing te vinden. Taartjes Toko beschikt over een groot netwerk en zal haar uiterste best doen een eventuele vervanger te zoeken. Indien klanten op een onbehoorlijke manier communiceren/beledigingen uiten en of ruzies uitlokken, behoudt Taartjes Toko zich het recht voor, de opdracht te annuleren op elk moment.

Vervoeren:

 • Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. Taartjes Toko zorgt ervoor dat uw bestelling, stabiel en goed verpakt (zover mogelijk) en vervoersklaar is.
 • Tegen vergoeding kan uw bestelling ook bezorgd worden (zie prijslijst), echter is Taartjes Toko niet aansprakelijk voor schade tijdens of als gevolg van transport.
 • Taartjes toko zal u altijd adviseren in de wijze waarop vervoert dient te worden. Het algemene advies luidt; op de vloer van de auto, bijv voor of achter de bijrijdersstoel. Dit is de meest stabiele plek. Op schoot, bank of stoel, kan uw taart lelijk beschadigen, bijv inzakken of verschuiven ( ook aan de binnekant). Een achterbak kan ook zeker een mogelijkheid zijn, mits deze leeg is, Taartjes Toko kan op aanvraag een stukje antislip meegeven.

Bewaaradvies:

 • Taartjes Toko is niet aansprakelijk indien u anders heeft gehandeld als het bewaaradvies dat u gegeven is. Taart dient het liefst op een vlakke ondergrond te worden vervoer, dwz Voor de bijrijdersstoel op de grond of in een lege achterbak
 • Taart is na het aansnijden nog 2-4 dagen lekker, eigen inschatting met proeven en ruiken geldt voor de dagen erna. 

Klachten

 • Indien u klachten heeft over het geleverde product dient u dit binnen 24 uur kenbaar te maken en bewaart u een stuk van dit product. Taartjes toko kan uw klacht beoordelen en aan een passende oplossing werken. Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.
 • Taartjes Toko is niet aansprakelijk voor foutieve adressen, teksten of gegevens.

Prijzen

 • Prijzen zijn inclusief btw
   

Overig

 • Taartjes Toko heeft het recht het ontwerp aan te passen op het laatste moment indien dit noodzakelijk is, een beter eindresultaat blijkt te geven of materialen of ingredienten niet op tijd geleverd zijn. Het werken met voedingskleurstoffen en werken in diverse onverwachte weeromstandigheden kan leiden tot het maken van keuzes anders als afgesproken. Uiteraard is dit niet de insteek en zullen wij altijd streven naar de verwachting van de klant. 
 • De kleur van het biscuit, fondant, icing, botercreme en chocola kan nog doortrekken nadat wij er al mee hebben gedecoreerd, wij zijn niet aansprakelijk voor de veranderingen die dit met zich meebrengen
 • Taart decoreren is handwerk en dat kan leiden tot afwerkingen die niet altijd perfect zijn, uiteraard is dit altijd het streven, maar Taartjes Toko behoudt zich het recht voor niet aansprakelijk te zijn indien men iets niet "mooi" vind. Over smaak valt niet te twisten, klant is op de hoogte van de style/afwerking en niveau van Taartjes Toko. 
 • Wij zullen uw gegevens nooit aan derden verstrekken, deze gebruiken wij enkel voor onze eigen adminstratieve doeleinden. 

Taarten worden nooit exact nagemaakt van voorbeelden, kleuren kunnen afwijken ivm voedingskleurstoffen die bijv niet in NL zijn toegestaan. Voorbeelden kunnen uiteraard wel ter inspiratie gebruikt worden en natuurlijk luistert Taartjes Toko altijd naar de wensen. Wij werken er hard aan een zo uniek en persoonlijk mogelijke taart te ontwerpen in onze style. 

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.